Ecstatic Dance Cacao 28 Dec Athens 1

Ecstatic Dance & Cacao Ceremony with Mridu & Poliana

Αγαπητοί φίλοι,

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση Ecstatic Dance & Cacao Ceremony στην Αθήνα που διοργανώνει η ομάδα Ecstatic Dance Greece ( Mridu @ Ecstatic Dance & Μαρια Τελίδου @ οργάνωση ) σε συνεργασία με την Rhea Temple ( Πολυάνα @ Cacao Ceremony )

Θα ανοίξουμε την εκδήλωση μας με μια τελετή Κακαο. Θα πιούμε όλοι μαζί Κακάο Βιολογικής σοδειάς σε μια τελετή σύνδεσης που θα οδηγήσει η Πολιάνα. Ο σκοπός αυτής της πρακτικής είναι να μας συνδέσει μέσα από την καρδιά και να επαναφέρει την εξισορρόπηση των ενεργειών στο σώμα για να ανακτηθεί η υγεία σε πολλαπλά επίπεδα. Στην συνέχεια ο Mridu θα αναλάβει να μας ταξιδέψει σε ενα Ecstatic Dance στο οποίο κίνηση και ακινησία εναλλάσσονται καθώς η ενέργεια της μουσικής μας οδηγεί. Επιλέγοντας μουσικές από όλο τον κόσμο δημιουργεί το χώρο για να αφεθούμε, πέρα από το νου, επιτρέποντας στο πνεύμα και το σώμα μας να μπουν σε μια Εκστατική, Διαλογιστική, Θεραπευτική κατάσταση.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ΠΟΤΕ ?

Σάββατο 28 Δεκέμβρη,

Ώρα προσέλευσης 18:00

(θα υπάρχει μουσική για να ζεστάνουμε το σώμα μας πριν τον χορό )

Cacao Ceremony 18:30 – 19:30

Ecstatic Dance 19:30 – 21:30

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ΠΟΥ ?

Tango Notturno, Παγγαίου 6, Αθήνα, 11855
( 3 λεπτά από την στάση μετρό Κεραμεικού )

Κόστος 15 ευρώ

Για να γνωρίζουμε πόσο Κακάο να ετοιμάσουμε η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Κρατήστε την θέση σας στέλνοντας email με το ονομα σας στο :

ecstaticdance.greece@gmail.com

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε στα:

WhatsApp/ Τηλέφωνο: +30 6949762983 (Maria)

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

περισσότερες πληροφορίες στο: https://ecstaticdance.gr

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Τι ειναι το Ecstatic Dance:

Το Ecstatic Dance είναι ένα μείγμα των κόσμων του Conscious Dance (Συνειδητός Χορός) και του DJ Culture. Εκεί δημιουργούμε μαζί έναν ασφαλή και ιερό χώρο όπου χορεύουμε, εκφραζόμαστε, και διερευνόμαστε με συνειδητότητα. Χωρίς να μιλάμε, κατεβαίνουμε από το νου, και μπαίνουμε μέσα στο σώμα μας, την καρδιά και την ψυχή μας. Αφήνουμε πίσω τις έννοιες της ημέρας και συνδεόμαστε με το πνεύμα μας, και με τους υπόλοιπους ανθρώπους με καινούριους, αληθινούς τρόπους. Το Ecstatic Dance είναι ένας ασφαλής χώρος όπου ο καθένας μπορεί να χορέψει μόνος ή να μοιραστεί την εμπειρία με άλλους.

Ο Mridu ως ενθυμητής θα ανοίξει και θα οδηγήσει την εκδήλωση και ως DJ θα μας ταξιδέψει με ένα μείγμα Downtempo, deep bass-lines, world, tribal, Organic & ηλεκτρονικής μουσικής και ήχων.

Αρχές του Ecstatic Dance:

1. Κινούμαστε και χορεύουμε ελεύθερα

2. Δεν μιλάμε κατα την διάρκεια του χορού.

3 Δεν υπάρχει κατανάλωση alcohol ή άλλων ουσιών.

4. Σεβόμαστε τα όρια του εαυτού μας και των υπόλοιπων ανθρώπων.

5. Χορεύουμε ξυπόλητοι ή με κάλτσες ή με υποδήματα εσωτερικού χώρου.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Λίγα λόγια για το Κακαο Ceremony

H τελετή του κακάο είναι μία από τις παλαιότερες ολιστικές θεραπευτικές πρακτικές που χρησιμοποιούνται από αυτόχθονες πολιτισμούς της Αμερικής, με πιο γνωστή την κουλτούρα των Μάγια. Ο σκοπός αυτής της πρακτικής είναι να συνδέσει τους συμμετέχοντες μέσα από την καρδιά και να επαναφέρει την εξισορρόπηση των ενεργειών στο σώμα για να ανακτηθεί η υγεία σε πολλαπλά επίπεδα. Η κατανάλωση κακάο δεν προκαλεί παραισθήσεις ή κάποια ψυχεδελική εμπειρία «έξω από το σώμα». Το κακάο είναι μια αρχαία υπερτροφή, με υψηλή συγκέντρωση βιταμινών, ανόργανων συστατικών και είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό. Αυξάνει τη ροή του αίματος (οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά) στον εγκέφαλο, καθώς και προκαλεί την απελευθέρωση ενδορφινών που βελτιώνουν τη διάθεσή μας. Δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει τη χοληστερόλη και την αρτηριακή πίεση.
Μας βάζει ενεργειακά σε μια διαλογιστική κατάσταση και αγγίζει απαλά την καρδιά, καθοδηγώντας μας σε ένα εσωτερικό ταξίδι βαθιά μέσα στο συναισθηματικό κέντρο του σώματός μας.
Μέσα από αυτή την όμορφη και απαραίτητη σύνδεση, θα μπούμε σε ένα μουσικό και χορευτικό ταξίδι!

Μέσα από αυτή την εκδήλωση:

# ο χορός επεκτείνεται
# το πνεύμα αφυπνίζεται
# τα όρια λιώνουν
# η δημιουργικότητα ξυπνά
# η ελπίδα ξαναγεννιέται
# ο ομορφιά ρέει
# κοινότητες συνεργάζονται
# Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα
# η αρμονία επανέρχεται
# Καθώς ο ρυθμός βαθαίνει, με μία πληθώρα ήχων από όλο τον κόσμο γινόμαστε μέλη μιας μεγαλύτερης οικογένειας

Τι να φέρω

@ Μπουκάλι με νερό.

@ Μια μικρή πετσέτα και ένα δεύτερο t-shirt

@ Ερχόμαστε φρέσκοι, καθαροί με χαλαρά ρούχα για χορό.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Διαβάστε περισσότερα για την εκδήλωση και τους διοργανοτές στο:

https://ecstaticdance.gr

 

Βιογραφικά

 

Λίγα λόγια για τον Mridu ( Παύλος Κριαράκης )

O Mridu γενήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Το 2007 ανακάλυψε το διαλογισμό, τον Osho, τις εναλλακτικές θεραπείες και το κίνημα του ecstatic dance. Γοητεύτηκε από τον ενσυνείδητο τρόπο ζωής και δουλειάς με τους ανθρώπους. Το ecstatic dance είναι για εκείνον ένας τρόπος να γίνεται η μουσική όχημα για να ανοίγει το σώμα και ο νους, παρασύροντας το άτομο σε μια βαθιά κατάσταση συνειδητότητας, χαράς, παρουσίας και θεραπείας. ‘Eνας όμορφος τρόπος να μεταμορφωθεί ο άνθρωπος με τον προγραμματισμένο νου σε έναν ολόκληρο Άνθρωπο.

Σήμερα η προσέγγιση του Mridu στη ζωή είναι το μονοπάτι της καρδιάς, με κέντρο το διαλογισμό, το να ζει την κάθε στιγμή της ζωής μέσα στην Ουσία της, μαζί με όλες τις προκλήσεις που φέρνει.

Έχει εκπαιδευτεί σε πολλά διαφορετικά πεδία όπως τις διαλογιστικές θεραπείες του Osho ( Mystic Rose, No Mind, Born Again ), την Τάντρα, Biodynamic Breathwok and Trauma release, From Separation To Unity, Ενεργητικούς διαλογισμούς, Ηχοθεραπεία και Reiki και άλλα.

Γεννήθηκε στην Ελλάδα. Τα καλοκαίρια ζει στη Λέσβο όπου είναι μέρος του Κέντρου Osho Afroz. Εκεί μοιράζεται σεμινάρια και συνεδρίες. Τον υπόλοιπο καιρό ταξιδεύει δίνοντας σεμινάρια στην Ινδία, τη Βραζιλία, και άλλα μέρη ανά τον κόσμο όπου λατρεύει να γνωρίζει και να μαθαίνει καινούριους ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες.

Λίγα λόγια για τον Πολυάνα

Η Πολυάνα Δημητροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Ως απόφοιτη της σχολής Εσ.Αρχιτεκτονικής & Σχεδιασμού, αρχικά εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια και δασκάλα εικαστικών σε ΙΕΚ της Αθήνας και προγράμματα του Καπποδιστριακού Πανεπιστημίου. Η αγάπη της για τα ταξίδια και το ενδιαφέρον της για τις εναλλακτικές θεραπείες, την οδήγησαν στην Πορτογαλία, Ινδία, Μεξικό και ΗΠΑ όπου εκεί σπούδασε ποικίλα θεραπευτικά συστήματα, σύγχρονων αλλά και αρχαίων μεθόδων. Σε συνδυασμό με τις εκφραστικές τέχνες – τελετουργία, χορό, τραγούδι και κρουστά, δημιούργησε ένα δικό της ολιστικό θεραπευτικό πλαίσιο και τα τελευταία 13 χρόνια εφαρμόζει τα παραπάνω σε ατομικές συνεδρίες, ομαδικά σεμινάρια, retreats, φεστιβάλ, σχολεία και κλινικές. Η διαμονή της για 7 χρόνια στο Μεξικό την συνέδεσε σε βάθος με τις ιθαγενείς φυλές και αρχαίες παραδόσεις,  τις οποίες και στηρίζει μέσα από δράσεις πνευματικού, περιβαλλοντικού και ανθρωπιστικού ακτιβισμού. Είναι συνδημιουργός της ΑΜΚΕ ALBA – The Alchemy of Life και δημιουργός του RHEA Temple – Ritual Healing Arts, μέσα από τα οποία εξελίσσει το όραμά της για έναν πιο συνειδητό και αφυπνισμένο κόσμο.

Λίγα λόγια για τον Μαρία Τελίδου

Πάντα ήταν όνειρό της να δημιουργήσει έναν χώρο για μπορεί και η ίδια άλλα και άλλοι που θέλουν, να χορεύουν και να διασκεδάζουν σε ένα υγιές περιβάλλον σωματικά και ψυχικά χωρίς διαρκή ξενύχτια, αλκοόλ, καπνό και δυσαρμονική μουσική που επηρεάζει αρνητικά το σώμα και το πνεύμα. Βίωσε σε μια εκδήλωση παρόμοια με το ecstatic dance με Dj τον Mridu μεγάλη πνευματική ανάταση, ιδιαίτερες ψυχικές εμπνεύσεις, ομαδικότητα, άνοιγμα, μοίρασμα και ουσία και κατάλαβε ότι το περιβάλλον που αυτός ο συγκεκριμένος χορός δημιουργούσε, ήταν αυτό που έψαχνε.
Με αυτήν την πρώτη οργάνωση στην Αθήνα εύχεται όλοι να έχουν παρόμοιες  εμπειρίες.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση καλεί όλους από τον δικό της χώρο, μαθητές, φίλους και  γνωστούς σε αυτό το μοίρασμα ψυχής.

Η Μαρία Τελίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών.  Έχει εργαστεί για 6 χρόνια ως γυμνάστρια στην Ελλάδα και στην Αγγλία. Από το 2000 και για τα επόμενα 10 χρόνια έζησε στην Ινδία ως εθελόντρια στον μεγάλο πνευματικό και φιλανθρωπικό οργανισμό της ΑΜΜΑ, την διεθνούς φήμης πνευματική δασκάλα και φιλάνθρωπο, οργανώνοντας οικολογικά προγράμματα και μελετώντας τις Ανατολικές πνευματικές διδασκαλίες. Παράλληλα σπούδασε την Τεχνική ThetaHealing® και εντυπωσιασμένη από την αποτελεσματικότητα της αποφάσισε να ασχοληθεί εξ’ ολοκλήρου με αυτήν.

Το 2010 η Μαρία Τελίδου πρωτοξεκίνησε να σπουδάζει την τεχνική ΤhetaHealing στο εξωτερικό κυρίως Αγγλία, Ινδία και Αμερική όπου και έγινε εκπαιδεύτρια. Το 2011 εισήγαγε για πρώτη φορά στη χώρα μας με ένα συστηματικό και οργανωμένο τρόπο την τεχνική ThetaHealing® και έκτοτε διδάσκει σε όλη την Ελλάδα όλα τα κύρια σεμινάρια που συνιστούν την τεχνική ΤhetaHealing.
Επίσης συμμετέχει ετήσια σε Πανελλαδικές Εκθέσεις, Φεστιβάλ και ραδιοφωνικές ή τηλεοπτικές εκπομπές παρουσιάζοντας την τεχνική ThetaHealing και δίνοντας διαλέξεις. Έχει δημιουργήσει την σχολή της «Θήτα Χώρος» στην Γλυφάδα για την διδασκαλία της τεχνικής ΤhetaHealing και άλλων.

 

The event is finished.

Date

Dec 28 2019
Expired!

Time

6:00 pm - 9:00 pm

Location

Tango Notturno, Αθήνα
Tango Notturno Παγγαίου 6, 11855 Athens

Facilitators

 • Mridu
  Mridu
  Founder of Ecstatic Radiance

  Mridu is the founder of Ecstatic Radiance – a Community Healing Movement. At Ecstatic Radiance, together with friends, he co-creates & shares the gift of healing and self-development. Meditation & awareness is the base of Ecstatic Radiance with an opening to all directions and healing modalities, always with deep respect and love towards any form of life.

  He is a Mentor & Trainer of (FSTU) From Separation To Unity – Heart Consciousness Evolution. FSTU is a healing system that arose intuitively and aligns with the latest scientific research into Heart Consciousness.
  He was born in Greece; In 2007, he visited the Osho Afroz Meditation Center, where he met a new way of life through Meditation & healing. He fell in love with the conscious way of living and working with people.

  All his work effort comes down to a single line of using different modalities as a vehicle to open the body/mind and access deeper spaces of consciousness, joy, presence & healing: a vision & a way to transform the individual conditioned human into a holistic, conscious being.

  He has trained in Osho Meditative Therapies ( Mystic Rose, No Mind, Born Again ), Biodynamic Breathwork BBTRS, Tantra, Osho Active Meditations, and Sound Healing, and he is a Reiki Master.

 • Poliana
  Poliana
  Facilitator

  Η Πολυάνα Δημητροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Ως απόφοιτη της σχολής Εσ.Αρχιτεκτονικής & Σχεδιασμού, αρχικά εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια και δασκάλα εικαστικών σε ΙΕΚ της Αθήνας και προγράμματα του Καπποδιστριακού Πανεπιστημίου.

  Η αγάπη της για τα ταξίδια και το ενδιαφέρον της για τις εναλλακτικές θεραπείες, την οδήγησαν στην Πορτογαλία, Ινδία, Μεξικό και ΗΠΑ όπου εκεί σπούδασε ποικίλα θεραπευτικά συστήματα, σύγχρονων αλλά και αρχαίων μεθόδων. Σε συνδυασμό με τις εκφραστικές τέχνες – τελετουργία, χορό, τραγούδι και κρουστά, δημιούργησε ένα δικό της ολιστικό θεραπευτικό πλαίσιο και τα τελευταία 13 χρόνια εφαρμόζει τα παραπάνω σε ατομικές συνεδρίες, ομαδικά σεμινάρια, retreats, φεστιβάλ, σχολεία και κλινικές.

  Η διαμονή της για 7 χρόνια στο Μεξικό την συνέδεσε σε βάθος με τις ιθαγενείς φυλές και αρχαίες παραδόσεις, τις οποίες και στηρίζει μέσα από δράσεις πνευματικού, περιβαλλοντικού και ανθρωπιστικού ακτιβισμού. Είναι συνδημιουργός της ΑΜΚΕ ALBA – The Alchemy of Life και δημιουργός του RHEA Temple – Ritual Healing Arts, μέσα από τα οποία εξελίσσει το όραμά της για έναν πιο συνειδητό και αφυπνισμένο κόσμο.

Leave a Reply